Hozzávalók:
50 dkg sertéscomb
10 dkg szalonna
25 dkg sárgarépa
15 dkg fehérrépa
20 dkg gomba
1 fej vöröshagyma
1 darab paradicsom
1 darab paprika
1 csomag petrezselyem
só
bors
pirospaprika
víz
olaj
Elkészítése:
Egy lábosban megfuttatjuk olajon a szalonnát, majd hozzátesszük a hagymát, jól összekeverjük, sózzuk, borsozzuk.
Ezután hozzátesszük a felkockázott paradicsomot, paprikát, majd később a felkockázott sertéscombot is.
Felengedjük vízzel, beletesszük a fűszerpaprikát is, majd amikor a húsunk kicsit kifehéredett, beleadagoljuk a felkarikázott répákat., felszeletelt gombát, felaprított petrezselyemzöldet.
Ízlés szerint továbbfűszerezzük, illetve tejfölös-liszttel behabarhatjuk.
Jó étvágyat!
A bejegyzés trackback címe:
https://anyukamfozte.blog.hu/api/trackback/id/tr7418895024