Hozzávalók:
20 dkg csirkemell
olaj
mustár
só
pirospaprika
fehérbors
fokhagymapor
szerecsendió
Salátához:
2 csomag salátamix
2 darab csemegeuborka
4 paradicsom
3 fej lilahagyma
fetasajt
kapor
só
2 evőkanál olívaolaj
1 citrom leve
Elkészítése:
A csirkemellet felcsíkozzuk, majd ízlés szerint a fűszerekkel, olajjal, mustárral bepácoljuk, majd egy éjszakára hűtőbe tesszük, majd a következő napon kisültjük a húst.
Mellé köretnek most salátát készítünk, ami 2 csomag salátamixből készül, amibe még teszünk 2 darab csemegeuborkát, 4 darab paradicsomot, majd belevágunk 3 darab kisebb fej lilahagymát is.
Ezután belekockázzuk a fetasajtot, megsózzuk, teszünk bele kis kaprot, belelocsoljuk egy citrom levét, 2 evőkanál olívaolajat, jól összekeverjük, majd legalább 1 órára hűtőbe tesszük, hogy összeérjenek az ízek.
Jó étvágyat!