Hozzávalók:
50 dkg csirkemell filé
50 dkg gomba
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
10 dkg light krémsajt
só
bors
kakukkfű
rizs
20 dkg zöldborsó
Elkészítése:
A vöröshagymát megtisztítjuk és kockákra vágjuk; a fokhagymát megtisztítjuk, lereszeljük.
A csirkemell filét ujjnyi szeletekre vágjuk, megsózzuk, megborsozzuk.
A gombát megpucoljuk, megmossuk, felszeleteljük.
Egy serpenyőbe olajat teszünk, majd megpirítjuk rajta a vöröshagymát, utána hozzáadjuk a gombaszeleteket és együtt pirítjuk tovább.
Ezt követően beletesszük a szeletekre vágott csirkemellet is, a hús fehéredésig pirítjuk, majd felöntjük egy kevés vízzel.
Ezután fűszerezzük, hozzáadjuk a kakukkfüvet és a fokhagymát is.
Körülbelül 20 percig főzzük fedő alatt, majd hozzákeverjük a krémsajtot és összeforraljuk.
Ha elkészült, rizibizivel tálaljuk.
Jó étvágyat!
A bejegyzés trackback címe:
https://anyukamfozte.blog.hu/api/trackback/id/tr8418704406