Hozzávalók:
50 dkg gnocchi
40 dkg csirkemell
1 brokkoli
2 sárgarépa
2 gerezd fokhagyma
1 hagyma
2 dl tejszín
5 dkg reszelt sajt
2 evőkanál olívaolaj
só
bors
petrezselyem
Elkészítés:
Először főzzük ki a gnocchit, majd szűrjük le és tegyük félre.
Egy nagy serpenyőben melegítsük fel az olajat, adjuk hozzá a felaprózott hagymát, lereszelt fokhagymát és pirítsuk össze.
Ezután tegyük hozzá a felkockázott csirkemellet és süssük meg, amíg aranybarna színűek nem lesznek.
Ezt követően rakjuk a serpenyőnkbe a brokkolit és a sárgarépa szeleteket, majd pirítsuk össze őket.
Ha a zöldségünk megpuhult, adjuk hozzá a tejszínt, keverjük jól össze, majd főzzük tovább még 2-3 percig.
Ezután tegyük bele a zöldséges-húsos keverékünkbe a főtt gnocchit, óvatosan keverjük össze, majd szórjuk rá a reszelt sajtot és keverjük össze újra, amíg a sajt meg nem olvad.
Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, díszítsük friss petrezselyemmel, majd tálaljuk.
Jó étvágyat!
A bejegyzés trackback címe:
https://anyukamfozte.blog.hu/api/trackback/id/tr6918850980