Hozzávalók:
25 dkg mascarpone
5 dl habtejszín
2 csomag habfixáló
2 evőkanál cukor (vagy 1,5 evőkanál édesítő)
3 dl kávé
2 csomag babapiskóta
kakaópor
Elkészítése:
A misu krémjéhez a tejszínt a habfixálóval, a cukorral (vagy édesítővel) kemény habbá verjük, majd hozzákeverjük a mascarponét.
Eközben elkészítjük a kávét és egy szögletes jénai tálba lerakunk egy sor kávéba mártott babapiskótát.
Amikor ezzel megvagyunk, ráhalmozunk és eldolgozzuk a mascarponés krém felét.
Ezután újra a kávés babapiskóta sor következik, majd a krém másik fele.
Végül a tetejét megszórjuk kakaóporral, aztán pár órára hűtőbe tesszük.
Jó étvágyat!
A bejegyzés trackback címe:
https://anyukamfozte.blog.hu/api/trackback/id/tr4018413397