Tojásmentes misu
2024. május 25. írta: AnyukámFőzte

Tojásmentes misu

Hozzávalók:
25 dkg mascarpone
5 dl habtejszín
2 csomag habfixáló
2 evőkanál cukor (vagy 1,5 evőkanál édesítő)
3 dl kávé
2 csomag babapiskóta
kakaópor

Elkészítése:
A misu krémjéhez a tejszínt a habfixálóval, a cukorral (vagy édesítővel) kemény habbá verjük, majd hozzákeverjük a mascarponét.

Eközben elkészítjük a kávét és egy szögletes jénai tálba lerakunk egy sor kávéba mártott babapiskótát.

Amikor ezzel megvagyunk, ráhalmozunk és eldolgozzuk a mascarponés krém felét.

Ezután újra a kávés babapiskóta sor következik, majd a krém másik fele. 

Végül a tetejét megszórjuk kakaóporral, aztán pár órára hűtőbe tesszük.

Jó étvágyat!

A bejegyzés trackback címe:

https://anyukamfozte.blog.hu/api/trackback/id/tr2118413397
süti beállítások módosítása