Hozzávalók:
500g mascarpone
10 dkg cukor (vagy édesítő)
1cs vaníliás cukor
2-3 db citrom
5dl habtejszín
Elkészítés:
A mascarponet keverjük össze a cukrokkal, tegyük bele a citromok reszelt héját és levét.
A habtejszínt verjük kemény habbá, majd óvatosan forgassuk bele a citromos, mascarpones krémbe.
Egy tál aljára tegyünk egy sor babapiskótát, erre öntsük rá a krém felét, majd ismét egy sor babapiskóta, majd a krém másik fele.
(Ha pohárkrémet szeretnénk készíteni, akkor poharanként porciózva, hasonló megfontolással járjunk el )
A sütemény tetejét díszíthetjük citrom, lime vagy kivi szeletekkel.
(Ha egy éjszakára a hűtőbe tesszük, jobban átveszi az ízeket.)
Jó étvágyat! :)
A bejegyzés trackback címe:
https://anyukamfozte.blog.hu/api/trackback/id/tr7918355125