Csirkemáj zsírban sütve, sült édesburgonyával
2024. szeptember 18. írta: AnyukámFőzte

Csirkemáj zsírban sütve, sült édesburgonyával

Hozzávalók:
50 dkg csirkemáj
zsír

pici fokhagyma
pici bors
majoránna
1 közepes vöröshagyma
1 közepes édesburgonya

Elkészítése:
A zsírba belerakjuk a megpucolt, megmosott, felszeletelt vöröshagymát, majd megdinszteljük.

A májat megtisztítjuk, hozzáadjuk a hagymás zsírhoz, fűszerezzük és közepes lángon megsütjük.

A közepes méretű édesburgonyát megtisztítjuk, felkockázzuk, majd forrólevegős sütőben megsütjük, savanyúval tálaljuk.

Jó étvágyat!

A bejegyzés trackback címe:

https://anyukamfozte.blog.hu/api/trackback/id/tr1118493384
süti beállítások módosítása