Kapros zeller-karalábé főzelék fasírttal
2024. május 04. írta: AnyukámFőzte

Kapros zeller-karalábé főzelék fasírttal

Hozzávalók:
Főzelékhez:
1 nagy fej zeller
2-3 fej karalábé
175 g tejföl
1 evőkanál liszt
kapor

Fasírthoz:
30 dkg darált sertéshús
1 tojás

paprika
bors
2-3 gerezd fokhagyma

Elkészítése:
Megpucoljuk, megmossuk, felkockázzuk a zellert és a karalábét.

Lábosba tesszük és annyi vízzel felengedjük, hogy ellepje.

Mikor puhára főtt, tejföllel-liszttel behabarjuk, hozzáadjuk a kaprot.

Ezután a fasírt hozzávalóit összegyúrjuk, kis gombócokká formázzuk, majd forrólevegős sütőben készre sütjük.

Jó étvágyat!

A bejegyzés trackback címe:

https://anyukamfozte.blog.hu/api/trackback/id/tr4818396411
süti beállítások módosítása