Hozzávalók:
1 közepes vöröshagyma
4-5 gerezd fokhagyma
3 darab répa
1 darab gyökér
fél zeller
só
fehérbors
2 darab zöldségleveskocka
3 közepes gomba
zsiradék
500 gr gnocchi
2dl főzőtejszín
1 evőkanál liszt
só
Elkészítése:
A hagymát, fokhagymát olajon megdinszteljük, rátesszük a felaprított zöldségeket, átforgatjuk, majd 1 lapos evőkanál liszttel megszórjuk; 1,5 liter alaplével felengedjük, fűszerezzük.
Ezt követően, körülbelül 20 perc főzés után, a felszeletelt gombát is hozzáadjuk, tovább főzzük még 15 percig, majd hozzáadjuk a főzőtejszínt.
Ezután a - közben másik edényben kifőzött - gnocchit is belerakjuk, összeforraljuk.
Jó étvágyat!
A bejegyzés trackback címe:
https://anyukamfozte.blog.hu/api/trackback/id/tr9918706812