Hozzávalók:
1 csokor sárgarépa
1 csokor fehérrépa
1 csomag petrezselyem
1 közepes vöröshagyma
2-3 gerezd fokhagyma
1 fej karalábé
1 fej zeller
4 fej gomba
1 darab paradicsom
1 darab paprika
15 dkg zöldborsó
Vegeta - ételízesítő
só
chili paprika
zsír
Elkészítése:
A megpucolt, megmosott zöldségeket a következőképpen daraboljuk: a répákat karikákra; a zellert, karalábét kockákra, a hagymát egyben hagyjuk; a paradicsomot és paprikát félbevágjuk, a gombát szeleteljük.
Zsíron a zöldségeket megfuttatjuk, felengedjük vízzel, befűszerezzük, majd készre főzzük.
Leves tésztával vagy grízgaluskával tálaljuk.
Jó étvágyat!
A bejegyzés trackback címe:
https://anyukamfozte.blog.hu/api/trackback/id/tr3018442535