Hozzávalók:
50 dkg szűzpecsenye
4 db nagy hagyma
2 gerezd fokhagyma
1 - 1,5 dl vörösbor
só
bors
pirospaprika
liszt
fél dl olaj
Elkészítés:
A húst szeletekre vágjuk, lesózzuk, borsozzuk, és hagyjuk kicsit állni.
A hagymákat karikára vágjuk, majd az olajban megpároljuk.
Kevés vizet teszünk hozzá, majd hozzátesszük a pirospaprikát.
A hússzeleteket a lisztbe megforgatjuk, ezután a hagymás mártásba tesszük.
Felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje, majd hozzáadjuk a lereszelt fokhagymát.
Lassú tűzön puhára pároljuk, eközben hozzáadjuk a bort is, majd mikor készre főtt, rizzsel tálalhatjuk.
Jó étvágyat!
A bejegyzés trackback címe:
https://anyukamfozte.blog.hu/api/trackback/id/tr4618791720