Rántott gomba, rántott szűzpecsenye kapros ubisalival
2024. március 20. írta: AnyukámFőzte

Rántott gomba, rántott szűzpecsenye kapros ubisalival

Hozzávalók:
20 dkg gomba
20 dkg szűzpecsenye
10 dkg liszt
2 tojás
10 dkg zsemlemorzsa

olaj
1 db kígyóuborka
kapor
ecet

Elkészítés:
A gombát és a husit sózzuk be.

Ezt követően liszt, tojás, zsemlemorzsa hármasban panírozzuk be.

Ha air fryerben sütjük (itt most abban készült), a bepanírozott gombát sütés előtt olivaolaj spay-jel fújjuk be.

Amikor a húsra kerül a sor, hasonlóan járjunk el.

Közben gyaluljuk le az uborkát, sózzuk le, amikor levet engedett ízesítsük be édesítővel, ecettel és kaporral - ízlés szerint.

Jó étvágyat! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://anyukamfozte.blog.hu/api/trackback/id/tr8518358953
süti beállítások módosítása