Bundás karfiol kapros joghurttal
Hozzávalók: 1 nagy fej karfiol 15-20 dkg sajt 3-4 paradicsom Bundához: 6 evőkanál liszt 3 evőkanál keményítő 1,5 teáskanál sütőpor 1 evőkanál olaj 1,5 dl víz 1 db tojás Szósz: 1 kisdoboz natúr joghurt 1 csokor kapor Elkészítése: A karfiol leveleit eltávolítjuk, a karfiolt megmossuk, lecsepegtetjük,…
Zabpelyhes túrógombóc málnakrémben
Hozzávalók: Gombócokhoz: 25 dkg tehéntúró 6 evőkanál zabpehely2 db tojás 2 evőkanál negyedannyi édesítő (1:4 diawellness) 1 csomag vaníliás cukor 1 csipet só Krémhez: 25 dkg málna 1 dl főzőtejszín 4 evőkanál negyedannyi édesítő 1/2 vaníliarúd csipet só csipet fahéj 1 evőkanál keményítő Elkészítése:…