Hozzávalók:
2dl bögrényi zabpehely
4 evőkanál joghurt
1/4 teáskanál szódabikarbóna
2 tojás
2 érett banán
100 ml víz
olaj a sütéshez
Elkészítése:
Egy tálban összekeverjük a zabpelyhet és a szódabikarbónát, majd hozzáadjuk a joghurt felét és jól összekeverjük.
Egy másik tálban összekeverjük a tojásokat, majd egy következő tálban a banánt pépesítjük össze villa segítségével.
A zabpelyhes keverékünkhöz hozzáadjuk a joghurt másik felét, a tojásokat, a pépesített banánt is, majd jól összedolgozzuk, utána hozzáadjuk a 100 ml vizet is, újra összekeverjük.
Ezt követően ugyanúgy sütjük ki olajban, mint a rendes palacsintát; mézzel, lekvárral vagy üresen is fogyaszthatjuk.
Jó étvágyat!
A bejegyzés trackback címe:
https://anyukamfozte.blog.hu/api/trackback/id/tr3818734724