Hozzávalók:
Tésztához:
50 dkg liszt
25 dkg Ráma margarin
15 dkg porcukor
2 tojás
2-3 narancs reszelt héja
Töltelék:
baracklekvár
Teteje:
vaníliáscukorral kevert porcukor
Elkészítése:
A hozzávalókból közepesen lágy tésztát gyúrunk, majd 1 órát a hűtőben pihentetjük.
Mikor letelt az 1 óra, vékonyra nyújtjuk és linzerkiszúróval kiszaggatjuk.
Közepes lángon, sütőpapírral bélelt tepsiben aranybarnára sütjük.
Mikor kihűlt a linzerünk, lekvárral megkenjük, összepárosítva a lyukas és a teli feleket.
Ízlés szerint porcukrozzuk a tetejét!
Jó étvágyat!
A bejegyzés trackback címe:
https://anyukamfozte.blog.hu/api/trackback/id/tr6518454033