Csontleves
2024. október 29. írta: AnyukámFőzte

Csontleves

Hozzávalók:
1,5 kg-os karaj csontja
4 sárgarépa
2 fehérrépa 
1 fej zeller
1 fej karalábé
4 gerezd fokhagyma
1 vöröshagyma
1 paprika
1 paradicsom

bors
2 leveskocka
1 evőkanál vegeta

Elkészítése:
A csontot felrakom vízben lassú tűzön főni, mikor elkezd forrni lehabozom.

Ezután a megpucolt, megmosott, felvágott zöldségeket beleteszem, ízlés szerint befűszerezem és takarékon még  főzöm 1-1,5 órát.

Közben egy másik edényben kifőzzük a cérnametéltet, leszűrjük, majd mikor mindennel elkészültünk, együtt tálaljuk.

Jó étvágyat!

A bejegyzés trackback címe:

https://anyukamfozte.blog.hu/api/trackback/id/tr3618718758
süti beállítások módosítása