Hozzávalók:
60 dkg csirkemell
50 dkg zöldbab
2 darab sárgarépa
4-5 gerezd fokhagyma
só
szójaszósz (ízlés szerint)
3-4 evőkanál olaj
Elkészítése:
A csirkemellet megtisztítjuk és kockákra vágjuk, a sárgarépát megpucoljuk, megmossuk, félbevágjuk és felszeleteltjük.
Olajat teszünk egy serpenyőbe, majd hozzáadjuk a megtisztított, lereszelt fokhagymát.
Ehhez hozzáadjuk a felkockázott húst, amit lesózunk, majd puhára sütünk, amikor elkészült kivesszük és félretesszük.
Tegyünk a serpenyőnkbe egy kis olajat, most tegyük bele a zöldbabot, forgassuk át, majd pár perc után tegyük hozzá a felszeletelt répát is, kicsit sózzuk meg, majd süssük roppanósra.
Amikor a zöldségek elkészültek, tegyük hozzá a húskockákat, locsoljuk meg szójaszósszal, majd jól forgassuk össze.
Amikor elkészültünk, tálaljuk rizzsel.
Jó étvágyat!