Hozzávalók: 
Nokedli:
50 dkg liszt (itt 25 dkg DW 50-es + 25 dkg fehér liszt)
 2 darab tojás
 só
 víz
 Tetejére
 8 darab tojás
 Saláta
 1 fej jégsaláta
 ecet 
édesítő
 víz
 Elkészítése: 
Tegyünk fel egy nagy fazék vizet forrni, közben keverjük össze egy tálban a nokedli hozzávalóit úgy, hogy egy közepesen lágy tésztát kapjunk. 
Amikor felforrt a vizünk, szaggassuk bele a nokedlit, majd főzzük 1-2 percig, utána szűrjük le. 
Ezt követően tegyünk pici olajat egy lábosba és tegyük bele a leszűrt nokedlinkat. 
Egy másik tálban verjünk fel 8 tojást, keverjük össze, majd öntsük a leszűrt nokedlira, forgassuk össze és süssük úgy, hogy még kicsit lágy maradjon a tojás.
 A salátánkat mossuk meg, vágjuk fel csíkokra, tegyük egy tálba kis vízzel, és ízlés szerint adjunk hozzá ecetet, édesítőt. 
Jó étvágyat!
A bejegyzés trackback címe:
				https://anyukamfozte.blog.hu/api/trackback/id/tr8718385771
		
		


