Kapros zeller-karalábé főzelék fasírttal
Hozzávalók: Főzelékhez: 1 nagy fej zeller 2-3 fej karalábé 175 g tejföl 1 evőkanál liszt kapor Fasírthoz: 30 dkg darált sertéshús 1 tojás só paprika bors 2-3 gerezd fokhagyma Elkészítése: Megpucoljuk, megmossuk, felkockázzuk a zellert és a karalábét. Lábosba tesszük és annyi vízzel felengedjük, hogy…
Csípős-savanyú leves
Hozzávalók: fél csirkemell2 cm friss gyömbér 2 szál újhagyma 6 evőkanál olaj 2,5 liter alaplé vagy víz+2 leveskocka150g tofu 1/2 üveg befőzött bambuszrügy 2 darab sárgarépa 10 dkg gomba 6 evőkanál szójaszósz 10 evőkanál ecet 6 teáskanál csípőspaprika krém 3 teáskanál só 6 evőkanál cukor 12 evőkanál…