Hozzávalók:
2 nagy fej vöröshagyma
2 kg savanyú káposzta
1,25 kg sertéslapocka vagy comb
só
bors
babérlevél
köménymag
kevés chilipaprika
pirospaprika
Elkészítése:
A vöröshagymát üvegesre párolom, rászórom a fűszereket (pirospaprika, só, bors, chili), majd hozzáteszem a felkockázott húst is.
Átforgatom, majd felengedem vízzel, hogy éppen ellepje a húst.
Főzöm kb. félórát, utána hozzáadom a savanyú káposztát, melynek a felét kimosom, a másik felét nem.
Ha szükséges, adok hozzá még egy kevés vizet, puhára főzöm kb. 1,5 óra alatt.
Ha elkészült tejföllel tálalom.
Jó étvágyat!
A bejegyzés trackback címe:
https://anyukamfozte.blog.hu/api/trackback/id/tr4918484777