Hozzávalók:
4 - 5 darab csirkecomb
1 fej karfiol
só
bors
paprika
olaj
Joghurtos zöldsaláta:
1 zacskó salátamix
4 evőkanál natúr joghurt
1 evőkanál mustár
2 gerezd fokhagyma
pici só
Elkészítése:
A megmosott, bepácolt csirkecombot sütőpapírral bélelt tepsiben készre sütjük.
Eközben a megmosott karfiolt rózsáira szedjük, majd aprítógépben rizsszem nagyságúra daraboljuk.
Egy serpenyőbe tegyünk kis olajat, öntsük rá az összeaprított karfiolt, sózzuk, borsozzuk és fedő alatt néhány percig pároljuk.
Eközben összekeverhetjük a saláta összetevőit is.
Amikor mindennel elkészültünk, a sült csirkét karfiolrizzsel, joghurtos zöldsalátával tálaljuk.
Jó étvágyat!
A bejegyzés trackback címe:
https://anyukamfozte.blog.hu/api/trackback/id/tr4218461099