Kelkáposztafőzelék fasírttal
2024. július 05. írta: AnyukámFőzte

Kelkáposztafőzelék fasírttal

Hozzávalók:
Főzelékhez:
1,2 kg kelkáposzta
3-4 darab krumpli

bors
majoránna
fokhagyma
egész kömény
2 evőkanál liszt
pici piros paprika
olaj 

Fasírthoz:
30 dkg darált sertéshús
1 tojás

paprika
bors
2-3 gerezd fokhagyma

Elkészítése:
Összevágjuk a megmosott kelkáposztát, megpucoljuk a krumplit, megmossuk, felkockázzuk.

Felrakjuk főni a káposztánkat, majd 20 perccel később beletesszük a kockára vágott krumplit.

Befűszerezzük ízlés szerint, majd készre főzzük, amikor elkészült, rántást készítünk, berántjuk.

Eközben a fasírt hozzávalóit összegyúrjuk, kis gombócokká formázzuk, majd forrólevegős sütőben készre sütjük, főzelékkel együtt tálaljuk.

Jó étvágyat!

A bejegyzés trackback címe:

https://anyukamfozte.blog.hu/api/trackback/id/tr3518441023
süti beállítások módosítása