Hozzávalók:
Főzelékhez:
1,2 kg kelkáposzta
3-4 darab krumpli
só
bors
majoránna
fokhagyma
egész kömény
2 evőkanál liszt
pici piros paprika
olaj
Fasírthoz:
30 dkg darált sertéshús
1 tojás
só
paprika
bors
2-3 gerezd fokhagyma
Elkészítése:
Összevágjuk a megmosott kelkáposztát, megpucoljuk a krumplit, megmossuk, felkockázzuk.
Felrakjuk főni a káposztánkat, majd 20 perccel később beletesszük a kockára vágott krumplit.
Befűszerezzük ízlés szerint, majd készre főzzük, amikor elkészült, rántást készítünk, berántjuk.
Eközben a fasírt hozzávalóit összegyúrjuk, kis gombócokká formázzuk, majd forrólevegős sütőben készre sütjük, főzelékkel együtt tálaljuk.
Jó étvágyat!
A bejegyzés trackback címe:
https://anyukamfozte.blog.hu/api/trackback/id/18441023