Rapid babsali
2024. április 09. írta: AnyukámFőzte

Rapid babsali

Hozzávalók:
1 kis konzerv fehérbab
1 kis konzerv vörösbab
20 dkg fetasajt
1 szál póréhagyma
1 konzerv kukorica
1-2 evőkanál citromlé
só, bors

Elkészítése:
Nyissuk ki és csepegtessük le a konzerveket.

Vegyünk elő egy tálat és tegyük bele a babokat és a kukoricát.

Utána vágjuk fel karikákra a póréhagymát, kockázzuk fel a fetasajtot, ezeket is öntsük a tálba.

Tegyük rá a citromlét, kicsit sózzuk meg, ízlés szerint borsozzuk, majd jól keverjük össze.

Fogyaszthatjuk magában vagy kenyérrel, pitával.

Jó étvágyat!

A bejegyzés trackback címe:

https://anyukamfozte.blog.hu/api/trackback/id/tr3518375669
süti beállítások módosítása