Hozzávalók:
20 dkg trappista sajt
2 db tojás
1 evőkanál vaj
só
fehér bors
1 teáskanál mustár
(ízlés szerint zöldfűszer: petrezselyem vagy kapor)
8 szelet sonka
margarin
Először főzzük meg a tojásokat, majd reszeljük le és keverjük össze a vajjal, sóval, borssal és a mustárral (ebbe még petrezselyem került).
A trappistasajtot tegyük bele egy nylonzacskóba, majd rakjuk forrásban lévő, lobogó vízbe, hogy a sajt megolvadjon.
Amikor megolvadt, óvatosan nyújtsuk ki, majd vékonyan kenjük meg margarinnal, utána tegyük rá a sonkaszeleteket.
Ezután porciózzuk rá a tojásos masszát, simítsuk el, majd tekerjük fel hengerré.
A fóliába csavart tekercsünket tegyük hűtőszekrénybe, másnap már könnyedén szeletelhetjük.
Jó étvágyat!
A bejegyzés trackback címe:
https://anyukamfozte.blog.hu/api/trackback/id/tr6618361497