Hozzávalók:
10 dkg babapiskóta,
1 db 450 grammos tejföl,
1 db 30 %-os tejszín,
2 csomag vaníliás cukor,
1 mokkáskanál negyedannyi édesítő,
2 kisebb citrom héja és leve
Elkészítése:
A tejfölt, a citromlét, a lereszelt citromhéjat, a vaníliás cukrot összekeverjük.
Egy másik tálban a habtejszínt kemény habbá verjük az édesítővel, majd összekeverjük a citromos tejfölös résszel.
Ezután egy újabb tálban rétegezve elkészítjük a desszertünket: először babapiskóta, aztán krém, megint babapiskóta, aztán krém, a tetejét díszíthetjük citromszeletekkel.
Érdemes 1 nappal előbb elkészíteni, hogy jól összeérjenek az ízek, hűtőben tartani fogyasztás előtt.
Jó étvágyat!
A bejegyzés trackback címe:
https://anyukamfozte.blog.hu/api/trackback/id/tr718985977


